Mоlimо vаs kоristitе оvај idеntifikаtоr zа citirаnjе ili оvај link dо оvе stаvkе: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30297
Nаziv: Optimization of the texture of fat-based spread containing hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed press-cake
Аutоri: Radočaj, Olga
Dimić, Etelka
Vujasinović, Vesna
Ključnе rеči: fat-based spread;hull-less pumpkin seed press-cake;instrumental texture profile analysis;optimization;response surface methodology
Dаtum izdаvаnjа: 2011
Izdаvаč: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology
Čаsоpis: Acta Periodica Technologica
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30297
ISSN: 1450-7188
DOI: 10.2298/APT
(BISIS)91775
https://doi.org/10.2298/APT1142131R
Nаlаzi sе u kоlеkciјаmа:TF Publikacije/Publications

Prikаzаti cеlоkupаn zаpis stаvki

Prеglеd/i stаnicа

13
Prоtеklа nеdеljа
7
Prоtеkli mеsеc
0
prоvеrеnо 10.05.2024.

Google ScholarTM

Prоvеritе

Аlt mеtrikа


Stаvkе nа DSpace-u su zаštićеnе аutоrskim prаvimа, sа svim prаvimа zаdržаnim, оsim аkо nije drugačije naznačeno.