Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30297
Назив: Optimization of the texture of fat-based spread containing hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed press-cake
Аутори: Radočaj, Olga
Dimić, Etelka
Vujasinović, Vesna
Кључне речи: fat-based spread;hull-less pumpkin seed press-cake;instrumental texture profile analysis;optimization;response surface methodology
Датум издавања: 2011
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology
Часопис: Acta Periodica Technologica
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30297
ISSN: 1450-7188
DOI: 10.2298/APT
(BISIS)91775
https://doi.org/10.2298/APT1142131R
Налази се у колекцијама:TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

13
Протекла недеља
7
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.