Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30297
Назив: | Optimization of the texture of fat-based spread containing hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed press-cake | Аутори: | Radočaj, Olga Dimić, Etelka Vujasinović, Vesna |
Кључне речи: | fat-based spread;hull-less pumpkin seed press-cake;instrumental texture profile analysis;optimization;response surface methodology | Датум издавања: | 2011 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology | Часопис: | Acta Periodica Technologica | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30297 | ISSN: | 1450-7188 | DOI: | 10.2298/APT (BISIS)91775 https://doi.org/10.2298/APT1142131R |
Налази се у колекцијама: | TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
13
Протекла недеља
7
7
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.