Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20236
Назив: | The quality of sunflower oil and palm olein during the production of french fries | Аутори: | Paunović Dragana Demin Mirjana Petrović Tanja Marković Jovana Vujasinović Vesna Rabrenović Biljana |
Датум издавања: | 2019 | Часопис: | Book of Abstract - 1st International Conference on Advanced Production and Processing, Novi Sad, Republic of Serbia, 2019, 10th-11th October | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20236 | ISBN: | 9788662531025 | DOI: | (BISIS)113568 |
Налази се у колекцијама: | Naučne i umetničke publikacije |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
26
Протекла недеља
18
18
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.