Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20236
Назив: The quality of sunflower oil and palm olein during the production of french fries
Аутори: Paunović, Dragana
Demin, Mirjana
Petrović, Tanja
Marković, Jovana
Vujasinović, Vesna
Rabrenović, Biljana
Датум издавања: 2019
Часопис: Book of Abstract - 1st International Conference on Advanced Production and Processing, Novi Sad, Republic of Serbia, 2019, 10th-11th October
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20236
ISBN: 9788662531025
Налази се у колекцијама:Naučne i umetničke publikacije

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

26
Протекла недеља
18
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.