Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/32646
Назив: Reduction of PAHs in smoked fish after storage in different plastic packages
Аутори: Đurić, Boban Đ.
Kartalović, Brankica D. 
Mastanjević, Krešimir M.
Habschied, Kristina J.
Vranešević, Jelena M.
Blagojević, Bojan J.
Plavša, Nada P.
Lazić, Dušan S.
Brkić, Boris 
Novakov, Nikolina 
Кључне речи: PAHs, smoked fish, reduction, plastic packaging
Датум издавања: 24-окт-2023
Пројекат: Provincial Secretariat for Higher Education and Science, Autonomous Province Vojvodina, Republic of Serbia, under Grant number 142-451/2023-01/01
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/32646
Налази се у колекцијама:POLJF Publikacije/Publications

Датотеке у овој ставци:
Датотека ВеличинаФормат
Supplementary data PAH smoked fish.xlsx17.5 kBMicrosoft Excel XMLПогледајте
Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

36
Протекла недеља
25
Протекли месец
6
проверено 10.05.2024.

Преузимање/а

2
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.