Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/31546
Назив: Practical use of sous vide method of heath tretment in catering industry
Аутори: Živković Miloš
Banjac Maja 
Kalenjuk Bojana 
Gagić S.
Датум издавања: 2015
Часопис: Contemporary Trends in Tourism and Hospitality – CTTH 2015, Rebranding Serbia – Contemporary Trends in Event and Creative Industry, Contemporary Trends in Tourism and Hospitality – CTTH 2015, Rebranding Serbia – Contemporary Trends in Event and Creative Industry, 2015
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/31546
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

18
Протекла недеља
11
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.