Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/31546
Назив: | Practical use of sous vide method of heath tretment in catering industry | Аутори: | Živković Miloš Banjac Maja Kalenjuk Bojana Gagić S. |
Датум издавања: | 2015 | Часопис: | Contemporary Trends in Tourism and Hospitality – CTTH 2015, Rebranding Serbia – Contemporary Trends in Event and Creative Industry, Contemporary Trends in Tourism and Hospitality – CTTH 2015, Rebranding Serbia – Contemporary Trends in Event and Creative Industry, 2015 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/31546 |
Налази се у колекцијама: | PMF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
18
Протекла недеља
11
11
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.