Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/29001
Назив: | Chemical Variability of Inedible Fruit Parts in Pepper Varieties (Capsicum annuum L.) | Аутори: | Krstić Borivoj Tepić Aleksandra Nikolić Nataša Gvozdenović Đuro Tomičić Marina |
Датум издавања: | 2013 | Часопис: | BULGARIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/29001 | ISSN: | 1310-0351 |
Налази се у колекцијама: | FTN Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
38
Протекла недеља
6
6
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.