Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/29001
Назив: Chemical Variability of Inedible Fruit Parts in Pepper Varieties (Capsicum annuum L.)
Аутори: Krstić Borivoj
Tepić Aleksandra
Nikolić Nataša
Gvozdenović Đuro
Tomičić Marina 
Датум издавања: 2013
Часопис: BULGARIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/29001
ISSN: 1310-0351
Налази се у колекцијама:FTN Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

38
Протекла недеља
6
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.