Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20976
Назив: | Effect of parsley (Petroselinum crispum (Mill.) Nym. Ex A.W.Hill, Apiaceae) extracts on some biochemical parameters of oxidative stress | Аутори: | Popović Mira Kaurinović Biljana Trivic Svetlana Ivetic Vesna |
Датум издавања: | 2005 | Часопис: | Proceeding of I International Food and Nutrition Congress, I International Food and Nutrition Congress, Istanbul(Turska), 2005, No I | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20976 |
Налази се у колекцијама: | PMF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
4
Протекла недеља
4
4
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.