Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20976
Назив: Effect of parsley (Petroselinum crispum (Mill.) Nym. Ex A.W.Hill, Apiaceae) extracts on some biochemical parameters of oxidative stress
Аутори: Popović Mira
Kaurinović Biljana
Trivic Svetlana
Ivetic Vesna
Датум издавања: 2005
Часопис: Proceeding of I International Food and Nutrition Congress, I International Food and Nutrition Congress, Istanbul(Turska), 2005, No I
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20976
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

4
Протекла недеља
4
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.