Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20211
Назив: | Waste cooking oil in sustainable hospitality. Case study: Novi Sad | Аутори: | Vujasinović Vesna Tešanović Dragan Banjac Maja Kalenjuk Bojana Stanković Aleksandar |
Датум издавања: | 2019 | Часопис: | TRENDS AND CHALLENGES IN FOOD TECHNOLOGY, NUTRITION, HOSPITALITY, TOURISM, EDUCATION AND TRAINING, International professional conference Trends & Challenges in food technology, nutrition, hospitality, tourism, education and training, Ljubljana, Slovenija, 2019, 23. - 24. oktober 2019. | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20211 | ISBN: | 978-961-6915-05-2 |
Налази се у колекцијама: | PMF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
22
Протекла недеља
13
13
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.