Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20211
Назив: Waste cooking oil in sustainable hospitality. Case study: Novi Sad
Аутори: Vujasinović Vesna
Tešanović Dragan 
Banjac Maja 
Kalenjuk Bojana 
Stanković Aleksandar
Датум издавања: 2019
Часопис: TRENDS AND CHALLENGES IN FOOD TECHNOLOGY, NUTRITION, HOSPITALITY, TOURISM, EDUCATION AND TRAINING, International professional conference Trends & Challenges in food technology, nutrition, hospitality, tourism, education and training, Ljubljana, Slovenija, 2019, 23. - 24. oktober 2019.
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20211
ISBN: 978-961-6915-05-2
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

22
Протекла недеља
13
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.