Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9850
Назив: Lysozyme isolation from hen egg-white on fractogel tsk cm-650
Аутори: Banka L.
Petrovic S.
Becarevic A.
Датум издавања: 1-јан-1993
Часопис: LWT - Food Science and Technology
Сажетак: The conditions of lysozyme isolation by one-step ion-exchanger column chromatography from hen egg-white (HEW) have been investigated on Fractogel TSK CM-650, weak acid cation ion-exchanger. Different recoveries of enzyme activity have been obtained on different pH values. The best recovery was at pH 9.0 involving electrophoreticaly pure enzyme. This pH value coincides with the natural pH value of HEW. © 1993 Academic Press. All rights reserved.
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9850
ISSN: 00236438
DOI: 10.1006/fstl.1993.1014
Налази се у колекцијама:Naučne i umetničke publikacije

Приказати целокупан запис ставки

SCOPUSTM   
Навођења

4
проверено 09.09.2023.

Преглед/и станица

12
Протекла недеља
8
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.