Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9850
Назив: | Lysozyme isolation from hen egg-white on fractogel tsk cm-650 | Аутори: | Banka L. Petrovic S. Becarevic A. |
Датум издавања: | 1-јан-1993 | Часопис: | LWT - Food Science and Technology | Сажетак: | The conditions of lysozyme isolation by one-step ion-exchanger column chromatography from hen egg-white (HEW) have been investigated on Fractogel TSK CM-650, weak acid cation ion-exchanger. Different recoveries of enzyme activity have been obtained on different pH values. The best recovery was at pH 9.0 involving electrophoreticaly pure enzyme. This pH value coincides with the natural pH value of HEW. © 1993 Academic Press. All rights reserved. | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9850 | ISSN: | 00236438 | DOI: | 10.1006/fstl.1993.1014 |
Налази се у колекцијама: | Naučne i umetničke publikacije |
Приказати целокупан запис ставки
SCOPUSTM
Навођења
4
проверено 09.09.2023.
Преглед/и станица
12
Протекла недеља
8
8
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.