Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/31561
Назив: Some aspects of chemical and nutritive quality of olive oils originating from Libya
Аутори: Esalami, M.A.S.
Rabrenović, Biljana
Dimić, Etelka
Premović, Tamara
Vujasinović, Vesna
Датум издавања: 2015
Часопис: Zbоrnik izvоdа rаdоvа, XI simpоziјum “Sаvrеmеnе tеhnоlоgiје i privrеdni rаzvој“, XI simpоziјum “Sаvrеmеnе tеhnоlоgiје i privrеdni rаzvој", Leskovac, Srbija, 2015, 23.10.-24.10., No 11
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/31561
DOI: (BISIS)97683
Налази се у колекцијама:TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

20
Протекла недеља
5
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.