Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/31561
Назив: | Some aspects of chemical and nutritive quality of olive oils originating from Libya | Аутори: | Esalami, M.A.S. Rabrenović, Biljana Dimić, Etelka Premović, Tamara Vujasinović, Vesna |
Датум издавања: | 2015 | Часопис: | Zbоrnik izvоdа rаdоvа, XI simpоziјum “Sаvrеmеnе tеhnоlоgiје i privrеdni rаzvој“, XI simpоziјum “Sаvrеmеnе tеhnоlоgiје i privrеdni rаzvој", Leskovac, Srbija, 2015, 23.10.-24.10., No 11 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/31561 | DOI: | (BISIS)97683 |
Налази се у колекцијама: | TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
20
Протекла недеља
5
5
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.