Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30956
Назив: Cooking time of lentils (Lens culinaris) as related to seed coat anatomy, cultivar and P fertilization.
Аутори: Theologidou G.
Zoric Lana 
Lazaridou A
Luković Jadranka 
Tsialtas J.
Датум издавања: 2015
Часопис: Eucarpia International Symposium on Protein Crops. Book of Abstracts, Eucarpia International Symposium on Protein Crops. , Pontevedra, Spain, 2015, 4-7 May
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30956
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

15
Протекла недеља
1
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.