Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30300
Назив: | A comparative study of the chemical and nutritional properties of hemp (Cannabis sativa L.) and hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed oil press-cakes | Аутори: | Radočaj, Olga Dimić, Etelka Vujasinović, Vesna |
Кључне речи: | by-product;Cannabis sativa L.;Cucurbita pepo L.;hemp seed oil;hull-less pumpkin seed oil;press-oil cake;proteins;γ-tocopherols;ѡ-3 and ѡ-6 fatty acids | Датум издавања: | 2011 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology, Department of vegetable oils and fats technology; Institut of Field and Vegetable Crops; Industrial Crops, Novi Sad, Republic of Serbia | Часопис: | Uljarstvo - Journal of edible oil industry | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30300 | ISSN: | 0351-9503 | DOI: | (BISIS)91780 (BISIS)91780 |
Налази се у колекцијама: | TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
17
Протекла недеља
8
8
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.