Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30300
Назив: A comparative study of the chemical and nutritional properties of hemp (Cannabis sativa L.) and hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed oil press-cakes
Аутори: Radočaj, Olga
Dimić, Etelka
Vujasinović, Vesna
Кључне речи: by-product;Cannabis sativa L.;Cucurbita pepo L.;hemp seed oil;hull-less pumpkin seed oil;press-oil cake;proteins;γ-tocopherols;ѡ-3 and ѡ-6 fatty acids
Датум издавања: 2011
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology, Department of vegetable oils and fats technology; Institut of Field and Vegetable Crops; Industrial Crops, Novi Sad, Republic of Serbia
Часопис: Uljarstvo - Journal of edible oil industry
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30300
ISSN: 0351-9503
DOI: (BISIS)91780
(BISIS)91780
Налази се у колекцијама:TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

17
Протекла недеља
8
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.