Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/29199
Назив: Chemical characteristics of blackberry and raspberry seed oils extracted from press pomace after prolonged storage of the frozen berries
Аутори: Radočaj, Olgica
Vujasinović, Vesna
Dimić, Etelka
Basić, Z.
Датум издавања: 2013
Часопис: IFT (Institute of Food Technologists) 13rd Annual Meeting and Food Expo, IFT (Institute of Food Technologists) 13rd Annual Meeting and Food Expo, Chicago, USA, 2013, 13.07.-16.07., No 13
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/29199
DOI: (BISIS)86789
Налази се у колекцијама:TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.