Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/29199
Назив: | Chemical characteristics of blackberry and raspberry seed oils extracted from press pomace after prolonged storage of the frozen berries | Аутори: | Radočaj, Olgica Vujasinović, Vesna Dimić, Etelka Basić, Z. |
Датум издавања: | 2013 | Часопис: | IFT (Institute of Food Technologists) 13rd Annual Meeting and Food Expo, IFT (Institute of Food Technologists) 13rd Annual Meeting and Food Expo, Chicago, USA, 2013, 13.07.-16.07., No 13 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/29199 | DOI: | (BISIS)86789 |
Налази се у колекцијама: | TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.