Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/27752
Назив: | The importance of food and wine pairing for raising the quality level of restaurant services | Аутори: | Ivkov Milan Tešanović Dragan Janićević Sava Kalenjuk Bojana |
Датум издавања: | 2012 | Часопис: | Trends and challenges in food technology, nutrition, hospitality and tourism , Trends and challenges in food technology, nutrition, hospitality and tourism, 2nd International Professional Conference Proceedings, November 16th–17th 2012, Ljubljana, Slovenia, , Ljubljana, 2012 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/27752 |
Налази се у колекцијама: | PMF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
39
Протекла недеља
12
12
Протекли месец
2
2
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.