Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/27752
Назив: The importance of food and wine pairing for raising the quality level of restaurant services
Аутори: Ivkov Milan 
Tešanović Dragan 
Janićević Sava 
Kalenjuk Bojana 
Датум издавања: 2012
Часопис: Trends and challenges in food technology, nutrition, hospitality and tourism , Trends and challenges in food technology, nutrition, hospitality and tourism, 2nd International Professional Conference Proceedings, November 16th–17th 2012, Ljubljana, Slovenia, , Ljubljana, 2012
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/27752
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

39
Протекла недеља
12
Протекли месец
2
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.