Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/21935
Назив: Quality evaluation on fairs a step forvard in milling-bakery and pasta industry
Аутори: Vukobratović R.
Tešanović Dragan 
Pestorić Mladenka 
Ćupina Branko 
Датум издавања: 2001
Часопис: Proceeding of XIV International congress "Cereal-Bread 2000", 14th International Congress ''Cereal bread 2000'', Novi Sad, Serbia, 2001, 07.06.-09.06., No 14
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/21935
Налази се у колекцијама:FINS Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

13
Протекла недеља
6
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.