Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/21935
Назив: | Quality evaluation on fairs a step forvard in milling-bakery and pasta industry | Аутори: | Vukobratović R. Tešanović Dragan Pestorić Mladenka Ćupina Branko |
Датум издавања: | 2001 | Часопис: | Proceeding of XIV International congress "Cereal-Bread 2000", 14th International Congress ''Cereal bread 2000'', Novi Sad, Serbia, 2001, 07.06.-09.06., No 14 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/21935 |
Налази се у колекцијама: | FINS Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
13
Протекла недеља
6
6
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.