Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20217
Назив: | Freeze dried berries as source of nutritionally valuable compounds | Аутори: | Radojković, Marija Vujanović, Milena Zengin, Gökhan Majkić, Tatjana Beara (Krstić), Ivana Đurović, Saša Zeković, Zoran |
Датум издавања: | 2019 | Издавач: | Novi sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Часопис: | Book of Abstracts - 1st International Conference on Advanced Production and Processing, Book of Abstract - 1st International Conference on Advanced Production and Processing, Novi Sad, Republic of Serbia, 2019 | Конференција: | 1st International Conference on Advanced Production and Processing, Book of Abstract - 1st International Conference on Advanced Production and Processing, Novi Sad, Republic of Serbia, 2019, 10th-11th October 2019 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20217 | ISBN: | 9788662531025 | DOI: | (BISIS)113526 (BISIS)113526 (BISIS)113526 (BISIS)113526 (BISIS)113526 (BISIS)113526 (BISIS)113526 |
Налази се у колекцијама: | PMF Publikacije/Publications TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
32
Протекла недеља
6
6
Протекли месец
4
4
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.