Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20217
Назив: Freeze dried berries as source of nutritionally valuable compounds
Аутори: Radojković, Marija 
Vujanović, Milena 
Zengin, Gökhan
Majkić, Tatjana 
Beara (Krstić), Ivana 
Đurović, Saša
Zeković, Zoran 
Датум издавања: 2019
Издавач: Novi sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Часопис: Book of Abstracts - 1st International Conference on Advanced Production and Processing, Book of Abstract - 1st International Conference on Advanced Production and Processing, Novi Sad, Republic of Serbia, 2019
Конференција: 1st International Conference on Advanced Production and Processing, Book of Abstract - 1st International Conference on Advanced Production and Processing, Novi Sad, Republic of Serbia, 2019, 10th-11th October 2019
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20217
ISBN: 9788662531025
DOI: (BISIS)113526
(BISIS)113526
(BISIS)113526
(BISIS)113526
(BISIS)113526
(BISIS)113526
(BISIS)113526
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications
TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

32
Протекла недеља
6
Протекли месец
4
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.