Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20206
Назив: | Sensory and some chemical characteristics of olive oils produced in Libya | Аутори: | Вујасиновић Весна Рабреновић Биљана Esalami Seddiq Dimić Sanja Тешановић Драган Banjac Maja |
Датум издавања: | 2019 | Часопис: | Acta Periodica Technologica | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20206 | ISSN: | 1450-7188 |
Налази се у колекцијама: | PMF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
15
Протекла недеља
7
7
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.