Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20206
Назив: Sensory and some chemical characteristics of olive oils produced in Libya
Аутори: Вујасиновић Весна
Рабреновић Биљана
Esalami Seddiq
Dimić Sanja
Тешановић Драган
Banjac Maja 
Датум издавања: 2019
Часопис: Acta Periodica Technologica
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20206
ISSN: 1450-7188
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

15
Протекла недеља
7
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.