Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/19492
Назив: Microalgae cell disruption: Effecton the bioactivity and rheology of wheat bread
Аутори: Vlaisavljević Sanja 
Cristiana Nunes
Carla Graça
Ana Tenreiro Rogério
Isabel Sousa
Anabela Raymundo
Датум издавања: 2018
Часопис: Book of absstracts, International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, 2018
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/19492
ISBN: 978-953-7803-09-4
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

15
Протекла недеља
7
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.