Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/17069
Назив: The increased content of micronutrients in celery, carrot, parsnip and parsley plants after treatment with sodium naphthenate
Аутори: Grbović Ljubica
Kevrešan Slavko
Ćirin-Novta Vera
Kuhajda Ksenija
Kevrešan Žarko 
Pavlović Ksenija 
Vasiljević Bojana 
Датум издавања: 2016
Часопис: Contemporary agriculture
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/17069
ISSN: 0350-1205
Налази се у колекцијама:FINS Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

30
Протекла недеља
9
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.