Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/17069
Назив: | The increased content of micronutrients in celery, carrot, parsnip and parsley plants after treatment with sodium naphthenate | Аутори: | Grbović Ljubica Kevrešan Slavko Ćirin-Novta Vera Kuhajda Ksenija Kevrešan Žarko Pavlović Ksenija Vasiljević Bojana |
Датум издавања: | 2016 | Часопис: | Contemporary agriculture | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/17069 | ISSN: | 0350-1205 |
Налази се у колекцијама: | FINS Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
30
Протекла недеља
9
9
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.