Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14825
Назив: | Improved thin-layer chromatography separation of carbohydrates in wort and beer | Аутори: | Vrbaški L. Markov S. Jakovljević J. Lepojević Z. |
Датум издавања: | 1-јан-1992 | Часопис: | Biotechnology Techniques | Сажетак: | With a slight modification the method previously reported by Vrbaški and Lepojević, J. Chromatog. 558, 328-332 (1991) can be applied to the analysis of carbohydrates in worts, beer and brewing syrup. The modification introduces new a third step to the development of plates using chloroform/glac. acetic acid/water (2;6;2 by vol). By this method it is possible to separate maltooligosaccharides up to 17 spots. Evidence of a difference between the yeast strains in fermentation of carbohydrate is also presented. © 1992 Science & Technology Letters. | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14825 | ISSN: | 0951208X | DOI: | 10.1007/BF02447480 |
Налази се у колекцијама: | TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
SCOPUSTM
Навођења
2
проверено 03.05.2024.
Преглед/и станица
16
Протекла недеља
7
7
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.