Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14825
Назив: Improved thin-layer chromatography separation of carbohydrates in wort and beer
Аутори: Vrbaški L.
Markov S.
Jakovljević J.
Lepojević Z.
Датум издавања: 1-јан-1992
Часопис: Biotechnology Techniques
Сажетак: With a slight modification the method previously reported by Vrbaški and Lepojević, J. Chromatog. 558, 328-332 (1991) can be applied to the analysis of carbohydrates in worts, beer and brewing syrup. The modification introduces new a third step to the development of plates using chloroform/glac. acetic acid/water (2;6;2 by vol). By this method it is possible to separate maltooligosaccharides up to 17 spots. Evidence of a difference between the yeast strains in fermentation of carbohydrate is also presented. © 1992 Science & Technology Letters.
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14825
ISSN: 0951208X
DOI: 10.1007/BF02447480
Налази се у колекцијама:TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

SCOPUSTM   
Навођења

2
проверено 03.05.2024.

Преглед/и станица

16
Протекла недеља
7
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.