Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/12104
Назив: Influence of aluminium sulphate concentration on the change of electrokinetic potential of macromolecular compounds in molasses
Аутори: Lević L.
Gyura J.
Датум издавања: 1-јан-2000
Часопис: Nahrung - Food
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/12104
ISSN: 0027769X
DOI: 10.1002/1521-3803(20000701)44:4<288::AID-FOOD288>3.0.CO;2-Z
Налази се у колекцијама:TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

SCOPUSTM   
Навођења

3
проверено 10.05.2024.

Преглед/и станица

6
Протекла недеља
2
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.