Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8169
Назив: | Recent results in food analysis with carbon paste electrodes: Organic constituents, additives and contaminants | Аутори: | Papp Z. | Датум издавања: | 1-јан-2013 | Часопис: | Revue Roumaine de Chimie | Сажетак: | This paper reviews the electroanalytical determination of organic compounds in foods using carbon paste electrodes. Thirty-six original research papers were analyzed from the last five year period (January, 2009 - October, 2013) to give insight in the role of carbon paste electrodes in the determination of organic constituents, additives and contaminants in different foodstuffs, except drinking water. The present paper includes also a brief overview of food analysis, with special emphasis on electroanalysis and carbon paste electrodes therein. | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8169 | ISSN: | 00353930 |
Налази се у колекцијама: | Naučne i umetničke publikacije |
Приказати целокупан запис ставки
SCOPUSTM
Навођења
2
проверено 22.02.2020.
Преглед/и станица
15
Протекла недеља
3
3
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.