Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8169
Назив: Recent results in food analysis with carbon paste electrodes: Organic constituents, additives and contaminants
Аутори: Papp Z.
Датум издавања: 1-јан-2013
Часопис: Revue Roumaine de Chimie
Сажетак: This paper reviews the electroanalytical determination of organic compounds in foods using carbon paste electrodes. Thirty-six original research papers were analyzed from the last five year period (January, 2009 - October, 2013) to give insight in the role of carbon paste electrodes in the determination of organic constituents, additives and contaminants in different foodstuffs, except drinking water. The present paper includes also a brief overview of food analysis, with special emphasis on electroanalysis and carbon paste electrodes therein.
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8169
ISSN: 00353930
Налази се у колекцијама:Naučne i umetničke publikacije

Приказати целокупан запис ставки

SCOPUSTM   
Навођења

2
проверено 22.02.2020.

Преглед/и станица

15
Протекла недеља
3
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.