Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7591
Назив: | Osmotic dehydration of fish: Principal component analysis | Аутори: | Lončar (Ćurčić), Biljana Pezo, Lato Lević, Ljubinko Filipović, Vladimir Nićetin, Milica Knežević, Violeta Kuljanin, Tatjana |
Датум издавања: | 2014 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology, Novi Sad | Часопис: | Acta Periodica Technologica | Сажетак: | Osmotic treatment of the fish Carassius gibelio was studied in two osmotic solutions: ternary aqueous solution - S1, and sugar beet molasses - S2, at three solution temperatures of 10, 20 and 30°C, at atmospheric pressure. The aim was to examine the influence of type and concentration of the used hypertonic agent, temperature and immersion time on the water loss, solid gain, dry mater content, aw and content of minerals (Na, K, Ca and Mg). S2 solution has proven to be the best option according to all output variables. | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7591 | ISSN: | 14507188 | DOI: | 10.2298/APT1445045L |
Налази се у колекцијама: | TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
64
Протекла недеља
8
8
Протекли месец
2
2
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.