Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7380
Назив: The content of buckwheat flour in wheat bread
Аутори: Psodorov, Đorđe 
Vujić D.
Ačanski, Marijana 
Pastor, Kristian 
Razmovski R.
Kravić, Snežana 
Датум издавања: 1-јан-2014
Часопис: Acta Periodica Technologica
Сажетак: Seven samples of bread were prepared in a special way. Samples were made of a mixture of wheat and buckwheat flour in defined proportions. Carbohydrates from crumbs of bread were derivatized with BSTFA and analyzed by GC-MS. Multivariate analysis was applied. The purpose of this study was not the identification and quantification of carbohydrate composition. The results demonstrated a clear relation between the carbohydrate composition of the bread samples and the type of flour used for their production.
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7380
ISSN: 14507188
DOI: 10.2298/APT1445079P
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications
TF Publikacije/Publications
TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

SCOPUSTM   
Навођења

3
проверено 03.05.2024.

Преглед/и станица

26
Протекла недеља
1
Протекли месец
2
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.