Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7380
Назив: | The content of buckwheat flour in wheat bread | Аутори: | Psodorov, Đorđe Vujić D. Ačanski, Marijana Pastor, Kristian Razmovski R. Kravić, Snežana |
Датум издавања: | 1-јан-2014 | Часопис: | Acta Periodica Technologica | Сажетак: | Seven samples of bread were prepared in a special way. Samples were made of a mixture of wheat and buckwheat flour in defined proportions. Carbohydrates from crumbs of bread were derivatized with BSTFA and analyzed by GC-MS. Multivariate analysis was applied. The purpose of this study was not the identification and quantification of carbohydrate composition. The results demonstrated a clear relation between the carbohydrate composition of the bread samples and the type of flour used for their production. | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7380 | ISSN: | 14507188 | DOI: | 10.2298/APT1445079P |
Налази се у колекцијама: | PMF Publikacije/Publications TF Publikacije/Publications TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
SCOPUSTM
Навођења
3
проверено 03.05.2024.
Преглед/и станица
26
Протекла недеља
1
1
Протекли месец
2
2
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.