Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5733
Назив: The antioxidant potential of wheat milling fractions
Аутори: Sakač, Marija
Mišan, Aleksandra 
Mandić, Aljoša
Sedej I.
Kevrešan, Žarko 
Датум издавања: 1-јан-2008
Часопис: Italian Journal of Agronomy
Сажетак: © 2008 Page Press Publications. Regarding the fact that antioxidants are considered one of the main contributors to food functionality, and having in mind that bread and other wheat products are frequently consumed worldwide, we decided to investigate antioxidative potential of some wheat milling fractions produced in our country, namely wheat flour type 400, 500 and 850, whole wheat flour and wheat bran, with the aim to predict preferences in functional food production, especially between different types of flour.
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5733
ISSN: 11254718
Налази се у колекцијама:FINS Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

SCOPUSTM   
Навођења

4
проверено 22.02.2020.

Преглед/и станица

33
Протекла недеља
12
Протекли месец
6
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.