Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30656
Назив: | The sensory quality assessment of roasted pig in the restaurants in Belgrade | Аутори: | Vuksanović Nikola Portić Milijanko Tešanović Dragan Kalenjuk Bojana Dragičević Darko |
Датум издавања: | 2014 | Часопис: | SAFE FOOD, XVIII International ECO-COnference 2014, SAFE FOOD, Novi Sad, Srbija, 2014 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30656 |
Налази се у колекцијама: | PMF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
16
Протекла недеља
9
9
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.