Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30296
Назив: Chemical, nutritional and functional properties of a food by-product: hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed oil press-cake
Аутори: Radočaj, Olga
Dimić, Etelka
Kakuda, Y.
Vujasinović, Vesna
Датум издавања: 2011
Издавач: Budapest : METE Kiado
Часопис: Olaj, Szappan, Kozmetika
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30296
ISSN: 0472-8602
DOI: (BISIS)91771
(BISIS)91771
Налази се у колекцијама:TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

14
Протекла недеља
2
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.