Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30296
Назив: | Chemical, nutritional and functional properties of a food by-product: hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed oil press-cake | Аутори: | Radočaj, Olga Dimić, Etelka Kakuda, Y. Vujasinović, Vesna |
Датум издавања: | 2011 | Издавач: | Budapest : METE Kiado | Часопис: | Olaj, Szappan, Kozmetika | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30296 | ISSN: | 0472-8602 | DOI: | (BISIS)91771 (BISIS)91771 |
Налази се у колекцијама: | TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
14
Протекла недеља
2
2
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.