Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30215
Назив: Chromatographic behavior of amino acids on thin layer of modified corn starch with 2,3 di O benzoyl-L(+)- tartaric acid anhydride
Аутори: Perišić-Janjić Nada
Đaković Tatjana
Miljković D.
Kuhajda Ksenija
Датум издавања: 1991
Часопис: Zbornik radova - Tehnoloski fakultet u Novom Sadu
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30215
ISSN: 0550-2187
Налази се у колекцијама:TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

7
Протекла недеља
1
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.