Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30215
Назив: | Chromatographic behavior of amino acids on thin layer of modified corn starch with 2,3 di O benzoyl-L(+)- tartaric acid anhydride | Аутори: | Perišić-Janjić Nada Đaković Tatjana Miljković D. Kuhajda Ksenija |
Датум издавања: | 1991 | Часопис: | Zbornik radova - Tehnoloski fakultet u Novom Sadu | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30215 | ISSN: | 0550-2187 |
Налази се у колекцијама: | TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
7
Протекла недеља
1
1
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.