Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/29669
Назив: Preparation of native starch and cross-linked starch blended foams
Аутори: Pornsuksomboon Kanlaya
Mészáros Szécsényi Katalin 
Holló Berta 
Kaewtatip Kaewta
Датум издавања: 2014
Часопис: Starch / Starke
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/29669
ISSN: 0038-9056
DOI: 10.1002/star.201400031
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

27
Протекла недеља
4
Протекли месец
4
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.