Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2577
Назив: | Processed cheese | Аутори: | Carić M. Milanović, Željka |
Датум издавања: | 1-јан-2005 | Часопис: | Handbook of Food Science, Technology, and Engineering - 4 Volume Set | Сажетак: | © 2005 by Taylor & Francis Group, LLC. Processed cheese is manufactured by blending shredded natural cheeses of different types and degrees of maturity with emulsifying agents, adding water, and heating the blend under partial vacuum with constant agitation until a homogeneous mass is obtained. Besides natural cheeses, various other dairy and nondairy ingredients may be included in the blend. | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2577 | ISBN: | 9781466507876 |
Налази се у колекцијама: | TFZR Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
33
Протекла недеља
3
3
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.