Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2577
Назив: Processed cheese
Аутори: Carić M.
Milanović, Željka
Датум издавања: 1-јан-2005
Часопис: Handbook of Food Science, Technology, and Engineering - 4 Volume Set
Сажетак: © 2005 by Taylor & Francis Group, LLC. Processed cheese is manufactured by blending shredded natural cheeses of different types and degrees of maturity with emulsifying agents, adding water, and heating the blend under partial vacuum with constant agitation until a homogeneous mass is obtained. Besides natural cheeses, various other dairy and nondairy ingredients may be included in the blend.
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2577
ISBN: 9781466507876
Налази се у колекцијама:TFZR Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

33
Протекла недеља
3
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.