Mоlimо vаs kоristitе оvај idеntifikаtоr zа citirаnjе ili оvај link dо оvе stаvkе:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/22268
Nаziv: | Efekti procesa pripreme vode za piće na sadržaj prirodnih organskih materija i kinetiku njihove oksidacije ozonom, hipohloritom i hlordioksidom Effects of drinking water treatment processes on the content of natural organic matter and kinetics of their oxidation by ozone, hypochlorite and chlorine dioxide. |
Аutоri: | Ivančev-Tumbas Ivana | Ključnе rеči: | Prirodne organske materije, ukupni organski ugljenik, hipohlorit, ozon, hlor-dioksid, potencijal formiranja trihalometana, dezinfekcioni nusproizvodi, aldehidi, koagulacija, granulovani aktivni ugalj, makroporozne jonoizmenjivačke smole, gasna hromatografija, masena spektrometrija.;Natural organic matter, total organic carbon, hypochlorite, ozone, chlorine-dioxide, trihalomethane formation potential, desinfection by-products, aldehydes, coagulation, granulated activated carbon, macroporous ion-excange resins, gas chromatography, mass spectrometry. | Dаtum izdаvаnjа: | 23-дец-1998 | Izdаvаč: | Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu University of Novi Sad, Faculty of Sciences at Novi Sad |
URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/22268 | Prаvа: |
Nаlаzi sе u kоlеkciјаmа: | PMF Teze/Theses |
Prikаzаti cеlоkupаn zаpis stаvki
Prеglеd/i stаnicа
12
Prоtеklа nеdеljа
1
1
Prоtеkli mеsеc
0
0
prоvеrеnо 10.05.2024.
Google ScholarTM
Prоvеritе
Stаvkе nа DSpace-u su zаštićеnе аutоrskim prаvimа, sа svim prаvimа zаdržаnim, оsim аkо nije drugačije naznačeno.