Mоlimо vаs kоristitе оvај idеntifikаtоr zа citirаnjе ili оvај link dо оvе stаvkе: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/22268
Nаziv: Efekti procesa pripreme vode za piće na sadržaj prirodnih organskih materija i kinetiku njihove oksidacije ozonom, hipohloritom i hlordioksidom
Effects of drinking water treatment processes on the content of natural organic matter and kinetics of their oxidation by ozone, hypochlorite and chlorine dioxide.
Аutоri: Ivančev-Tumbas Ivana 
Ključnе rеči: Prirodne organske materije, ukupni organski ugljenik, hipohlorit, ozon, hlor-dioksid, potencijal formiranja trihalometana, dezinfekcioni nusproizvodi, aldehidi, koagulacija, granulovani aktivni ugalj, makroporozne jonoizmenjivačke smole, gasna hromatografija, masena spektrometrija.;Natural organic matter, total organic carbon, hypochlorite, ozone, chlorine-dioxide, trihalomethane formation potential, desinfection by-products, aldehydes, coagulation, granulated activated carbon, macroporous ion-excange resins, gas chromatography, mass spectrometry.
Dаtum izdаvаnjа: 23-дец-1998
Izdаvаč: Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu
University of Novi Sad, Faculty of Sciences at Novi Sad
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/22268
Prаvа: 
Nаlаzi sе u kоlеkciјаmа:PMF Teze/Theses

Prikаzаti cеlоkupаn zаpis stаvki

Prеglеd/i stаnicа

12
Prоtеklа nеdеljа
1
Prоtеkli mеsеc
0
prоvеrеnо 10.05.2024.

Google ScholarTM

Prоvеritе


Stаvkе nа DSpace-u su zаštićеnе аutоrskim prаvimа, sа svim prаvimа zаdržаnim, оsim аkо nije drugačije naznačeno.