Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/19895
Назив: | Analyzing biological and chemical properties of Turkish and instant coffees | Аутори: | Pintać Diandra Petrović Dajana Živković Ana Balaša Kinga Mimica-Dukić Neda Lesjak Marija |
Датум издавања: | 2019 | Часопис: | Serbian Biochemical Society Ninth Conference "Diversity in Biochemistry" Proceedings, Serbian Biochemical Society Ninth Conference "Diversity in Biochemistry", Belgrade, Serbia, 2019, 14-16.11.2019. | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/19895 | ISBN: | 978-86-7220-101-7 |
Налази се у колекцијама: | PMF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
46
Протекла недеља
5
5
Протекли месец
10
10
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.