Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/19895
Назив: Analyzing biological and chemical properties of Turkish and instant coffees
Аутори: Pintać Diandra 
Petrović Dajana
Živković Ana
Balaša Kinga
Mimica-Dukić Neda 
Lesjak Marija 
Датум издавања: 2019
Часопис: Serbian Biochemical Society Ninth Conference "Diversity in Biochemistry" Proceedings, Serbian Biochemical Society Ninth Conference "Diversity in Biochemistry", Belgrade, Serbia, 2019, 14-16.11.2019.
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/19895
ISBN: 978-86-7220-101-7
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

46
Протекла недеља
5
Протекли месец
10
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.