Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/19894
Назив: Change in antioxidant activity and phenolic content of grape juice and wine during in vitro digestion
Аутори: Pintać Diandra 
Čakarević Jelena 
Popović Ljiljana
Torović Ljilja
Petrović Dajana
Bekvalac (Balog) Kristina 
Mimica-Dukić Neda 
Lesjak Marija 
Датум издавања: 2019
Часопис: Malta Polyphenols World Congress 2019 Abstracts Book, 13th World Congress on Polyphenols Applications, Valletta, Malta, 2019, 30.9-1.10.2019.
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/19894
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications
TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

35
Протекла недеља
8
Протекли месец
1
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.