Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/19438
Назив: | Promene kvaliteta i nutritivne vrednosti jestivih rafinisanih ulja suncokreta tokom čuvanja, I. Deo: Senzorni i hemijski kvalitet | Аутори: | Dimić Etelka Tešanović Dragan Romanić Ranko Vukša V. |
Датум издавања: | 2003 | Часопис: | Uljarstvo - Journal of edible oil industry | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/19438 | ISSN: | 0351-9503 |
Налази се у колекцијама: | PMF Publikacije/Publications TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
32
Протекла недеља
9
9
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.