Mоlimо vаs kоristitе оvај idеntifikаtоr zа citirаnjе ili оvај link dо оvе stаvkе: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/18941
Nаziv: Chemical composition and antioxidant potential of hydromethanolic extracts of celery (Apium graveolens L.) cultivated at different locations in Vojvodina
Аutоri: Nemeš Ivana 
Simin Nataša 
Svirčev (Jovin) Emilija 
Orcic Dejan 
Arsenov Danijela 
Nikolić Nataša
Mimica-Dukic Neda 
Dаtum izdаvаnjа: 2017
Čаsоpis: Serbian Biochemical Society Seventh Conference, Serbian Biochemical Society Seventh Conference, Belgrade, Serbia, 2017, 10.11.2017.
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/18941
Nаlаzi sе u kоlеkciјаmа:PMF Publikacije/Publications

Prikаzаti cеlоkupаn zаpis stаvki

Prеglеd/i stаnicа

34
Prоtеklа nеdеljа
8
Prоtеkli mеsеc
0
prоvеrеnо 10.05.2024.

Google ScholarTM

Prоvеritе


Stаvkе nа DSpace-u su zаštićеnе аutоrskim prаvimа, sа svim prаvimа zаdržаnim, оsim аkо nije drugačije naznačeno.