Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/18611
Назив: | Impact of cell disruption on rheological properties of wheat bread with Chlorella vulgaris incorporation | Аутори: | Cristiana Nunes Carla Graça Vlaisavljević Sanja Anabela Raymundo |
Датум издавања: | 2018 | Часопис: | Annual European Rheology Conference 2018 book of abstract, Annual European Rheology Conferene, Sorento, Italija, 2018, 17-20 April , No - | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/18611 |
Налази се у колекцијама: | PMF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
19
Протекла недеља
7
7
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.