Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/18611
Назив: Impact of cell disruption on rheological properties of wheat bread with Chlorella vulgaris incorporation
Аутори: Cristiana Nunes
Carla Graça
Vlaisavljević Sanja 
Anabela Raymundo
Датум издавања: 2018
Часопис: Annual European Rheology Conference 2018 book of abstract, Annual European Rheology Conferene, Sorento, Italija, 2018, 17-20 April , No -
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/18611
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

19
Протекла недеља
7
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.