Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/17047
Назив: Chemical characterisation and antioxidant potency of autochthon variety Sila grape juice and wine from Fruška Gora region
Аутори: Majkić Tatjana 
Pintać Diandra 
Lesjak Marija 
Torović Ljilja
Svirčev (Jovin) Emilija 
Mimica-Dukić Neda 
Beara (Krstić) Ivana 
Датум издавања: 2016
Часопис: Proceedings, International Congress FoodTech 2016: III International Congress "Food Technology, Quality and Safety", III International Congress “Food Technology, Quality and Safety” & XVII International Symposium “Feed Technology” (FoodTech2016), Novi Sad, Serbia, 2016, 25.10.-27.10., No 3
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/17047
ISBN: 978-86-7994-050-6
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

37
Протекла недеља
10
Протекли месец
4
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.