Прецизирано по:
Аутор:  Filipčev, Bojana

Резултати 1-5 од 5 (Време претраге: 0.003 секунди).

Датум издавањаНасловАутор(и)
12014Comparative study of white cabbage, traditional variety and hybrid intended for biological fermentationCvetković, Biljana ; Pezo, Lato; Pestorić, Mladenka ; Filipčev, Bojana ; Kevrešan, Žarko ; Mastilović, Jasna 
21-јан-2009Consumers' perception of traditional breadPestorić, Mladenka ; Pojić, Milica ; Mastilović, Jasna ; Šimurina, Olivera ; Živković, Jasmina ; Filipčev, Bojana ; Živančev (Šarović), Jelena 
31-авг-2019The effects of osmotic dehydration of white cabbage on polyphenols and mineral contentCvetković, Biljana ; Pezo, Lato; Mišan, Aleksandra ; Mastilović, Jasna ; Kevrešan, Žarko ; Ilić, Nebojša ; Filipčev, Bojana 
41-јан-2009Evaluation of brown bread quality by sensory methodPestorić, Mladenka ; Pojić, Milica ; Sakač, Marija; Mastilović, Jasna ; Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Sedej I.
51-јан-2019Prediction of commercial spaghetti quality based on sensory and physicochemical dataPestorić, Mladenka ; Mastilović, Jasna ; Pezo, Lato; Belović, Miona ; Škrobot, Dubravka ; Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Pojić, Milica ; Torbica, Aleksandra