Browsing by Author Tešanović, Dragan


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 25 to 44 of 121 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Health aspects of safety in hospitality – inplementation of HACCP systemDević Jelena; Vuksanović Nikola; Portić Milijanko ; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana 
2005Higijenska ispravnost muslija-uslov kvalitetne restoraterske ponudeStojanović T.; Dimić Gordana ; Tešanović Dragan ; Maletić Ž.
2007Hrana u ugostiteljstvu i njeno čuvanjeŠkrinjar Marija; Tešanović Dragan 
2012The importance of authentic food in the development of the culinary tourism in VojvodinaKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Škrinjar Marija; Đeri Lukrecija 
2012The importance of food and wine pairing for raising the quality level of restaurant servicesIvkov Milan ; Tešanović Dragan ; Janićević Sava ; Kalenjuk Bojana 
2014Importance of Food With Protected Origin and Attitudes of Employees Towards the Development of Gastronomic TourismKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Gagić S.; Knežević Marija
2017The influence of the local residents attitudes on the consumption of food products in the function of the development of gastronomic tourismВуксановић Никола; Tešanović Dragan ; Portić Milijanko ; Tošić Predrag
2007Influence of uality definition of regional gastronomic products on formation of touristic offer of SerbiaTešanović Dragan ; Koprivica M.
2007Istraživanje nutritivnog kvaliteta i profitabilnosti ugostiteljskog menija u makrobiotičom restoranu "PRIRODA" u BeograduTešanović Dragan ; Gagić S.
11-Jul-1997Izučavanje nutritivne, zdravstvene, tehnološke i kulinarne vrednosti mesa jelena lopataraTešanović Dragan 
2010Kajmak-prepoznatljiv gastro proizvod u ugostiteljstvu Novog SadaKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan 
2004Kuvanje – najčešća metoda toplotne obrade u restoraterstvuTojagić S.; Tešanović Dragan ; Jokanović Marija 
2000Kvalitet i senzorno vrednovanje proizvoda od mesa na sajmovimaTešanović Dragan 
2005Kvalitet specijalnih vrsta hleba i peciva u hotelskoj kuhinji, posle odmrzavanjaStojanović T.; Tešanović Dragan 
2010Menadžment i struktura gastronomske ponude na turističkim rečnim brodovimaTešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Вуксановић Никола
2010Menadžment logističkog lanca u distribuciji hraneJanošević Miljojko; Novković Nebojša ; Tešanović Dragan 
2003Meso i jela od divljači-specifičan segment gastronomske ponudeTešanović Dragan ; Kovačević Aleksandar 
2011Microbiological safety of strudel filled with poppy seeds and packaged in modified atmospherePlavšić Dragana ; Psodorov Dragan; Psodorov Đorđe ; Kalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Čabarkapa Ivana ; Šarić Ljubiša 
2003Mikrobiološki kritične tačke pri proizvodnji jela od povrća u hotelskoj kuhinjiTešanović Dragan ; Škrinjar Marija; Kocić Sunčica
2003Mikrobiološki kritične tačke pri proizvodnji jela od povrća u hotelskoj kuhinjiTešanović Dragan ; Škrinjar Marija; Kocić Sunčica