Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8104
Назив: | Review of the occurrence of ochratoxigenic fungal species and ochratoxin A in some agricultural products | Аутори: | Škrinjar M. Vesković-Moračanin S. Blagojev N. Šošo V. Suturović I. |
Датум издавања: | 1-дец-2013 | Часопис: | Acta Periodica Technologica | Сажетак: | Ochratoxin A (OTA) is one of the most important and widespread fungal toxic metabolites, which has been detected in our country for years in feed and food, mostly originated from plants. It is a very important contaminant of the plant food commodities in nephropathic areas of the Balkan and Mediterranean countries, but also in other countries in Europe and worldwide. This paper reviews the occurrence of OTA-producing fungi and OTA in some agricultural products (fresh fruits, dried fruits, fruit juices and other fruit products, vegetable products, wine, vinegar, cereals, mill products, etc.). | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8104 | ISSN: | 14507188 | DOI: | 10.2298/APT1344103S |
Налази се у колекцијама: | TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
16
Протекла недеља
14
14
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.