Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8104
Назив: Review of the occurrence of ochratoxigenic fungal species and ochratoxin A in some agricultural products
Аутори: Škrinjar M.
Vesković-Moračanin S.
Blagojev N.
Šošo V.
Suturović I.
Датум издавања: 1-дец-2013
Часопис: Acta Periodica Technologica
Сажетак: Ochratoxin A (OTA) is one of the most important and widespread fungal toxic metabolites, which has been detected in our country for years in feed and food, mostly originated from plants. It is a very important contaminant of the plant food commodities in nephropathic areas of the Balkan and Mediterranean countries, but also in other countries in Europe and worldwide. This paper reviews the occurrence of OTA-producing fungi and OTA in some agricultural products (fresh fruits, dried fruits, fruit juices and other fruit products, vegetable products, wine, vinegar, cereals, mill products, etc.).
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8104
ISSN: 14507188
DOI: 10.2298/APT1344103S
Налази се у колекцијама:TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

16
Протекла недеља
14
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.