Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5909
Назив: Spices and herbs in broilers nutrition: Hot red pepper (Capsicum annuum L.) and its mode of action
Аутори: Puvača N.
Ljubojević D.
Kostadinović L.
Lević J.
Nikolova N.
Miščević B.
Könyves T.
Lukač, Damir 
Popović, Živko
Датум издавања: 2-дец-2015
Часопис: World's Poultry Science Journal
Сажетак: Copyright © World's Poultry Science Association 2015. Spices, herbs and medicinal plants as a feed supplements present promising alternatives to antibiotic growth promoters due to their high content of bioactive substances. A large number of experiments have confirmed a wide range of activities of spices in poultry nutrition such as stimulation of feed intake, antimicrobial, antioxidative and coccidiostat stimulation, increase of body weight gain, lowering the mortality rate and improvement of the blood and tissue lipid profile. The present paper gives a review on the characteristics of hot red pepper and its mode of action in broilers nutrition.
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5909
ISSN: 439339
DOI: 10.1017/S004393391500241X
Налази се у колекцијама:MDF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

SCOPUSTM   
Навођења

14
проверено 14.09.2022.

Преглед/и станица

29
Протекла недеља
5
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.