Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5909
Назив: | Spices and herbs in broilers nutrition: Hot red pepper (Capsicum annuum L.) and its mode of action | Аутори: | Puvača N. Ljubojević D. Kostadinović L. Lević J. Nikolova N. Miščević B. Könyves T. Lukač, Damir Popović, Živko |
Датум издавања: | 2-дец-2015 | Часопис: | World's Poultry Science Journal | Сажетак: | Copyright © World's Poultry Science Association 2015. Spices, herbs and medicinal plants as a feed supplements present promising alternatives to antibiotic growth promoters due to their high content of bioactive substances. A large number of experiments have confirmed a wide range of activities of spices in poultry nutrition such as stimulation of feed intake, antimicrobial, antioxidative and coccidiostat stimulation, increase of body weight gain, lowering the mortality rate and improvement of the blood and tissue lipid profile. The present paper gives a review on the characteristics of hot red pepper and its mode of action in broilers nutrition. | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5909 | ISSN: | 439339 | DOI: | 10.1017/S004393391500241X |
Налази се у колекцијама: | MDF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
SCOPUSTM
Навођења
14
проверено 14.09.2022.
Преглед/и станица
29
Протекла недеља
5
5
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.