Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/567
Назив: | Comparison of a computer vision system vs. traditional colorimeter for color evaluation of meat products with various physical properties | Аутори: | Tomašević, Igor Tomović, Vladimir Milovanović, Bojana Lorenzo, Jose Đorđević, Vesna Karabasil, Nedeljko Đekić, Ilija |
Датум издавања: | феб-2019 | Издавач: | Elsevier | Часопис: | Meat Science | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/567 | ISSN: | 03091740 | DOI: | 10.1016/j.meatsci.2018.09.015 |
Налази се у колекцијама: | TF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
SCOPUSTM
Навођења
112
проверено 10.05.2024.
Преглед/и станица
43
Протекла недеља
14
14
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.