Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/567
Назив: Comparison of a computer vision system vs. traditional colorimeter for color evaluation of meat products with various physical properties
Аутори: Tomašević, Igor
Tomović, Vladimir 
Milovanović, Bojana
Lorenzo, Jose
Đorđević, Vesna
Karabasil, Nedeljko
Đekić, Ilija
Датум издавања: феб-2019
Издавач: Elsevier
Часопис: Meat Science
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/567
ISSN: 03091740
DOI: 10.1016/j.meatsci.2018.09.015
Налази се у колекцијама:TF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

SCOPUSTM   
Навођења

112
проверено 10.05.2024.

Преглед/и станица

43
Протекла недеља
14
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.