Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30594
Назив: The sensory quality assessment of roasted pig in the restaurants in Belgrade
Аутори: Vuksanović Nikola
Portić Milijanko 
Tešanović Dragan 
Kalenjuk Bojana 
Dragičević Darko
Датум издавања: 2014
Часопис: SAFE FOOD, XVIII International ECO-COnference 2014, SAFE FOOD, Novi Sad, Srbija, 2014
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30594
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

13
Протекла недеља
8
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.