Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30590
Назив: Struktura gastronomske ponude jela od svinjskog mesa u restoraterstvu Beograda
Аутори: Dragičević Darko
Tešanović Dragan 
Portić Milijanko 
Вуксановић Никола
Датум издавања: 2014
Часопис: Zbornik radova Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30590
ISSN: 0352-1184
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

21
Протекла недеља
7
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.