Mоlimо vаs kоristitе оvај idеntifikаtоr zа citirаnjе ili оvај link dо оvе stаvkе: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/28903
Pоljе DC-аVrеdnоstЈеzik
dc.contributor.authorKovač Dajana-
dc.contributor.authorSimeunović Jelica-
dc.contributor.authorBabić Olivera-
dc.contributor.authorMišan Aleksandra-
dc.contributor.authorMilovanović Ivan-
dc.date.accessioned2020-12-14T16:01:11Z-
dc.date.available2020-12-14T16:01:11Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.issn2217-5660-
dc.identifier.issn2217-5369-
dc.identifier.urihttps://open.uns.ac.rs/handle/123456789/28903-
dc.language.isoen-
dc.relation.ispartofFood and Feed Researchen
dc.sourceCRIS UNS-
dc.source.urihttp://cris.uns.ac.rs-
dc.titleAlgae in food and feeden
dc.typeJournal/Magazine Articleen
dc.identifier.urlhttps://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=85344&source=BEOPEN&language=enen
dc.relation.lastpage31-
dc.relation.firstpage21-
dc.relation.issue1-
dc.relation.volume40-
dc.identifier.externalcrisreference(BISIS)85344-
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
crisitem.author.deptDepartman za biologiju i ekologiju-
crisitem.author.deptDepartman za biologiju i ekologiju-
crisitem.author.deptNaučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu-
crisitem.author.orcid0000-0002-4049-0724-
crisitem.author.orcid0000-0003-3261-0332-
crisitem.author.parentorgPrirodno-matematički fakultet-
crisitem.author.parentorgPrirodno-matematički fakultet-
crisitem.author.parentorgUniverzitet u Novom Sadu-
Nаlаzi sе u kоlеkciјаmа:FINS Publikacije/Publications
Prikаzаti јеdnоstаvаn zаpis stаvki

Prеglеd/i stаnicа

35
Prоtеklа nеdеljа
5
Prоtеkli mеsеc
4
prоvеrеnо 10.05.2024.

Google ScholarTM

Prоvеritе


Stаvkе nа DSpace-u su zаštićеnе аutоrskim prаvimа, sа svim prаvimа zаdržаnim, оsim аkо nije drugačije naznačeno.