Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20208
Назив: | Culinary applications of virgin olive oil - its nutritional and health benefits | Аутори: | Vujasinović Vesna Dimić Sanja Тешановић Драган Psodorov Đorđe |
Датум издавања: | 2019 | Часопис: | Contemporary trends in tourism and hospitality,2019, Contemporary Trends in Tourism and Hospitality, 2019 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20208 | ISBN: | 978-86-7031-519-8 |
Налази се у колекцијама: | PMF Publikacije/Publications |
Приказати целокупан запис ставки
Преглед/и станица
18
Протекла недеља
7
7
Протекли месец
0
0
проверено 10.05.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.