Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20208
Назив: Culinary applications of virgin olive oil - its nutritional and health benefits
Аутори: Vujasinović Vesna
Dimić Sanja
Тешановић Драган
Psodorov Đorđe 
Датум издавања: 2019
Часопис: Contemporary trends in tourism and hospitality,2019, Contemporary Trends in Tourism and Hospitality, 2019
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20208
ISBN: 978-86-7031-519-8
Налази се у колекцијама:PMF Publikacije/Publications

Приказати целокупан запис ставки

Преглед/и станица

18
Протекла недеља
7
Протекли месец
0
проверено 10.05.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.