Организациона јединица Статистике: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu
Гео мапа
Регион
#
Непознат
21149
Укупно
21149
Држава
#
Непознатo
21149
Укупно
21149
Град
#
Непознато
21149
Укупно
21149
Највиње прегледане ставке
#
ID: 2083 - Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber
109
Укупно
109
Јануар
Фебруар
Март
Април
Мај
Јун
Јул
Август
Септембар
Октобар
Новембар
Децембар
Tot
2019
0 0
0 0 0 0
0 0 0 6
6 8
20
2020
10 23
66 410 225 412
2880 99 58 79
48 50
4360
2021
48 43
122 275 378 161
99 0 27 49
43 112
1357
2022
31 3
231 163 34 118
61 49 52 100
369 76
1287
2023
1383 208
142 85 79 405
1418 758 167 312
862 2
5821
2024
0 818
1310 4180 1996 0
0 0 0 0
0 0
8304
Одувек
21149
Гео мапа
Регион | # |
---|---|
Непознат | 21149 |
Укупно | 21149 |
Држава | # |
---|---|
Непознатo | 21149 |
Укупно | 21149 |
Град | # |
---|---|
Непознато | 21149 |
Укупно | 21149 |
Највиње прегледане ставке | # |
---|---|
ID: 2083 - Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber | 109 |
Укупно | 109 |
Јануар | Фебруар | Март | Април | Мај | Јун | Јул | Август | Септембар | Октобар | Новембар | Децембар | Tot | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2019 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 6 | 6 | 8 | 20 |
2020 | 10 | 23 | 66 | 410 | 225 | 412 | 2880 | 99 | 58 | 79 | 48 | 50 | 4360 |
2021 | 48 | 43 | 122 | 275 | 378 | 161 | 99 | 0 | 27 | 49 | 43 | 112 | 1357 |
2022 | 31 | 3 | 231 | 163 | 34 | 118 | 61 | 49 | 52 | 100 | 369 | 76 | 1287 |
2023 | 1383 | 208 | 142 | 85 | 79 | 405 | 1418 | 758 | 167 | 312 | 862 | 2 | 5821 |
2024 | 0 | 818 | 1310 | 4180 | 1996 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 8304 |
Одувек | 21149 |