Mišan, Aleksandra
Резултати 1-4 од 4 (Време претраге: 0.001 секунди).
Датум издавања | Наслов | Аутор(и) | |
---|---|---|---|
1 | 1-јан-2011 | Instrumental and sensory evaluation of quality attributes of mixed buckwheat/wheat breads | Pestorić, Mladenka ; Sakač, Marija; Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Pojić, Milica ; Sedej I.; Mišan, Aleksandra |
2 | 1-јан-2012 | Mineral content of buckwheat enriched wholegrain wheat pasta | Nedeljković N.; Sakač, Marija; Mandić, Aljoša; Psodorov, Đorđe ; Jambrec D.; Pestorić, Mladenka ; Sedej I.; Mišan, Aleksandra |
3 | 1-јан-2011 | Sensory evaluation of new gluten-free buckwheat crackers | Sedej I.; Sakač, Marija; Mandić, Aljoša; Mišan, Aleksandra ; Pestorić, Mladenka ; Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana |
4 | 1-мај-2016 | Shelf-life prediction of gluten-free rice-buckwheat cookies | Sakač, Marija; Pestorić, Mladenka ; Mandić, Aljoša; Mišan, Aleksandra ; Nedeljković N.; Jambrec D.; Jovanov, Pavle ; Lazić, Vera ; Pezo L.; Sedej I. |