Results 101-120 of 121 (Search time: 0.004 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
1012012Tourists manifestations in the development of culinary tourism in VojvodinaKalenjuk Bojana ; Čomić Đorđe; Tešanović Dragan ; Armenski Tanja; Škrinjar Marija
1022007Ugostiteljska kuhinja-izvor stafilokoknih alimertarnih intoksikacijaŠkrinjar Marija; Tešanović Dragan ; Jama N.
1031986Uporedna ispitivanja mikroflore u proizvodnji svinjskog mesa u uvjetima industrijske i pokretne klanice,Todorović Miloš; Novaković P. ; Halt M.; Tešanović Dragan 
1042004Upotreba integralnog brašna u hotelskoj kuhinjiŠkrinjar Marija; Tešanović Dragan ; Popov-Raljić Jovanka; Kocić-Tanackov Sunčica 
1052015Use of “old” innovations in the hopstality industry and their impact on quality of food – sous videKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Gagić S.
1062004Uticaj načina lova i postupka sa odstreljenom divljači na kvalitet mesaTešanović Dragan ; Škrinjar Marija
1072013Views of employees in the hospitality and tourism industry on the total potencials of Vojvodina to attract tourists motivated by food and drinkKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Gagić S.; Babic J
1082008Vina vrhunskog kvaliteta u hotelima Novog SadaGagić S.; Tešanović Dragan ; Krasavčić M.
1092013The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest SatisfactionGagić S.; Tešanović Dragan ; Jovičić Ana
1102019Waste cooking oil in sustainable hospitality. Case study: Novi SadVujasinović Vesna; Tešanović Dragan ; Banjac Maja ; Kalenjuk Bojana ; Stanković Aleksandar
1112003Zdravstveni aspekt kvaliteta jestivih rafinisanih ulja suncokretaVukša V.; Dimić Etelka; Tešanović Dragan 
1122010Značaj geografskog područja na formiranje gastro – turističke ponude lokalnog ugostiteljstvaTešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Psodorov Đorđe 
1132010Вина врхунског квалитета у угоститељско-туристичкој понуди и њихово комбиновањеТешановић Драган ; Калењук Бојана; Брадић Милан
1142012Гастрономски туризам као фактор регионалног развојаКалењук Бојана; Ђерчан Бојан; Тешановић Драган 
1152011Значај исправности хране у развоју туризмаКалењук Бојана; Тешановић Драган ; Шкрињар Марија; Псодоров Ђорђе
1162011Квалитет производа и услуга у новосадским хотелима треће категоријеКалењук Бојана; Тешановић Драган ; Миљковић Катарина
1172010Менаџмент и структура гастрономске понуде на туристичким речним бродовимаТешановић Драган ; Калењук Бојана; Вуксановић Никола
1182011Оцена квалитета производа и услуга туриста на излетничком брод-ресторануТешановић Драган ; Ердеји Ирма; Калењук Бојана
1192008Савремене методе праћења профитабилности угоститељских менијaТешановић Драган ; Калењук Бојана
1202010Свечани оброци-значајан сегмент туристичког производа на речним бродовимаТешановић Драган ; Калењук Бојана; Вуксановић Никола