Results 61-80 of 93 (Search time: 0.003 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
612014Regionalni razvoj turističkih destinacija kroz razvoj gastronomskog turizmaKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Gagić S.
622012Research of catering offers in order to develop gastronomic tourism of Srem (A.P. Vojvodina)Вуксановић Никола; Kalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Gagić S.
632012Research of catering offers in order to develop gastronomic tourism of Srem (A.P. Vojvodina)Вуксановић Никола; Kalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Гагић Сњежана
642008Savremene metode praćenja profitabilnosti ugostiteljskih menijaTešanović Dragan ; Kalenjuk B. 
652014The sensory quality assessment of roasted pig in the restaurants in BelgradeВуксановић Никола; Portić Milijanko ; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Dragičević Darko
662014The sensory quality assessment of roasted pig in the restaurants in BelgradeVuksanović Nikola; Portić Milijanko ; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Dragičević Darko
672014The sensory quality assessment of roasted pig in the restaurants in BelgradeVuksanović Nikola; Portić Milijanko ; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Dragičević Darko
682017Socio – demographic characteristics as determinants of differences in perception of local gastronomyВуксановић Никола; Тешановић Драган; Kalenjuk Bojana ; Portić Milijanko ; Knežević Marija
692010Structure and quality local cuisine in a recognizable serbian regional hospitality facilitiesVićić Slavoljub; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana 
702013The structure of food and beverage offer in the hospitality facility in Novi SadBabić Jelena; Kalenjuk Bojana 
712012Structure of gastronomic offer and the meat consumption of tourist ships company "Grand Circle Line Cruise" (Boston, Massachusetts)Вуксановић Никола; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Gagić S.
722012Structure of gastronomic offer and the meat consumption of turist ship company ,,Grand Circle Line Cruise“ (Boston, Massachusetts)Вуксановић Никола; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Gagić S.
732010Struktura pekarsko – poslastičarskih proizvoda u ugostiteljsko turističkoj ponudi Novog SadaPsodorov Đorđe ; Kalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan 
742019Successful catering successfully manages waste in hospitalityBanjac Maja ; Vujasinović Vesna; Kalenjuk Bojana ; Vukosav Svetlana
752010Svečani obroci-značajan segment turističkog proizvoda na rečnim brodovimaTešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Vuksanović Nikola
762010Svečani obroci-značajan segment turističkog proizvoda na rečnim brodovimaTešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Вуксановић Никола
772010Svečani obroci-značajan segment turističkog proizvoda na rečnim brodovimaТешановић Драган; Kalenjuk Bojana ; Вуксановић Никола
782014The influence of the structure of employees on sensory quality of restaurants foodTešanović Dragan ; Krasavčić M.; Kalenjuk Bojana ; Portić Milijanko ; Gagić Snježana
792012Tourisam manifestation in the culinary tourisam in BanatKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Gagić S.; Škrinjar Marija
802015Tourist ships on the Danube as an opportunity for export of meat and meat productsTešanović Dragan ; Vuksanović Nikola; Kalenjuk Bojana ; Portić Milijanko